Kirkehuset i Sevel

Kirkehuset i Sevel er beliggende på Klostervej 3, midt i byen og lige ved indgangen til kirkegården.

Kirkehuset er et godt og naturligt samlingssted som benyttes flittigt, for eksempel:

• Til sognemøder, foredrag og andre møder arrangeret af menighedsrådet
  • Til Fredagscafé
  • Til børneklubben Myretuen
  • Som øvelokaler for Spirekor og Kids Voice
  • Som undervisningslokaler for minikonfirmander og konfirmander
  • Til kirkelige arrangementer og møder for kirkelige foreninger, for eksempel høstfest og juletræ
  • Til afholdelse af menighedsrådsmøder
  • Til legestue for dagplejere

Kirkehuset rummer i nederste etage kontor og faciliteter for graver og gravermedhjælper.

Kontaktperson: Ole Nørgaard, 5174 1602

Menighedshuset i Herrup

Menighedshuset ligger ikke langt fra Herrup kirke, nemlig på Vinkelvej nr. 1.

Der holdes møde ca. hver anden uge, hvor vi kan høre, hvorfor det er vigtigt, at vi har Gud med på vore livsrejse og at vi kan delenetop dét med andre. Udover disse møder holdes der for eksempel sangaften, filmaften, juletræsfest og for de lidt ældre mennesker holdes der hyggeeftermiddag hver måned. Der afholdes også missionshusets fødselsdag med fællesspisning.

Der er mulighed for at leje huset til en stor familie samvær eller til mindesammenkomst.

Kontaktperson: Johannes Wiersma, tlf. 9745 2675

Mogenstrup Missionshus

Mogenstrup missionshus ligger midt i byen og danner ramme om mange af de kristne aktiviteter, som finder sted i Mogenstrup og Trandum.

Her holdes møder og andre arrangementer med det formål, at børn, unge og ældre må høre det fantastiske budskab, der findes i bibelen.

Ca. en gang om måneden er der møde, hvor der bliver holdt tale og vi drikker en kop kaffe. Der er også mulighed for at kommentere talen og stille spørgsmål.

Der holdes forskellige typer møder, der er tilpasset årstiden, for eksempel påskeaften, hvor vi synger påskesalmer og sange, missionshusets fødselsdag med fællesspisning og høstfest.

Kontaktperson: Jørgen Nielsen, tlf. 9754 4091