Herning Kirkes Drengekor

Fantastisk koncert med Herning Kirkes Drengekor i en fyldt Sevel Kirke. Palmesøndag, den 14. april 2019.

Fastelavn

Søndag den 3. marts 2019 var der indbudt til Fastelavnsgudstjeneste i Trandum Kirke og efterfølgende tøndeslagning i Mogenstrup Forsamlingshus. Kids Voice sang i kirken og flot udklædte børn deltog i festlighederne. Trandum Kirke og Mogenstrup Beboerforening stod bag arrangementet. (Foto: Anny Ringgaard)

Lørdagssang i Sevel Kirke

Lørdag formiddag, den 23. februar, mødtes en flok sangglade mennesker i Sevel Kirke til Lørdagssang. Koret startede med "I østen stiger solen op" og dagen igennem blev sangglæden delt. Kl. 15.30 var der inviteret til minikoncert for alle interesserede. Organist Andreas Nørgaard og kirkesanger Mie Thorsen havde taget initiativ til arrangementet.

Gudstjeneste i Sevel

Sevel Kirke var fyldt til sidste plads med børn, unge og voksne til gudstjenesten den 13. januar. KFUM Spejderne holdt nytårsparade, Kids Voice sang og der var Børnekirke. Efter gudstjenesten var der hygge i Kirkehuset med pølsehorn, sodavand, kaffe og småkager.

Hellig Tre Konger i Børnehøjde

Børn og voksne havde et par gode timer sidst på dagen (Tirsdag den 8. januar 2019), da der var Hellig Tre Konger i Børnehøjde i Herrup Kirke og efterfølgende fællesspisning i Herrup Menighedshus. (Foto: Elin Fiedler)

Juletræstænding i Herrup Kirke

Juletræstænding i Herrup Kirke den 30. november 2018. (Foto: Elin Fieldler)

Advent i Børnehøjde

Tirsdag den 27. november samledes børn og deres familier til "Advent i børnehøjde" og risengrød i Trandum Kirke. (Foto: Else Hansen)

 

Klip Selv

Søndag den 25. november brugte mange eftermiddagen til at klippe jule-grønt i Præstegårdsskoven og til at få en kop cacao. (Fote: Evald Buskov)

Allehelgen i Herrup

Allehelgen i Herrup søndag den 4. november 2018. Kirkenes Voksenkor sang ved gudstjenesten i Herrup Kirke og efterfølgende var der samvær i Menighedshuset. Klik for forstørrelse. (Foto: Elin Fiedler)

At være tegnet i Guds hånd

BUSK & BASAR

Sevel Kirke var fyldt til sidste plads ved BUSK-gudstjenesten søndag den 28. oktober. Kids Voice og KFUM-spejderne medvirkede og spejderne havde overnattet i kirken fra lørdag. Efter gudstjenesten var der fælles middag i kirkehuset, hvor Else Højvang fortalte om sit spændende liv som missionær i Tanzania. Basaren strakte sig ud i teltet på kirkens parkeringsplads.

Klik på foto for forstørrelse.

Martin Herbst i Herrup Kulturhus

Onsdag den 10. oktober 2018 var der indbudt til foredrag i Herrup Kulturhus ved Martin Herbst: "Mit livs omvej". Kulturhuset var godt fyldt til denne spændende aften.

Suppe og menighedsmøde i Sevel

Søndag den 7. oktober var der efter højmessen i Sevel Kirke indbudt til suppe og menighedsmøde i Kirkehuset. Det blev en søndag med flot efterårsvejr, en dejlig gudstjeneste, hygge og snak over suppen i Kirkehuset og en god orientering fra menighedsrådet.

Tante Andante og minikonfirmander

Tante Andante og minikonfirmanderne forestod "Høst i Børnehøjde" i Sevel Kirke tirsdag den 2. oktober 2018. En rigtig festlig og familievenlig gudstjeneste, der handlede om Ruth og Naomi.

Efter gudstjenesten var der aftensmad til alle børn og deres forældre i Kirkehuset. Klik på billederne for forstørrelse.

Voksenkoret fejrede 10 års jubilæum

Den 27. september 2018 fejrede Sevel, Herrup og Trandum Kirkers Voksenkor 10 års jubilæum. Klik for forstørrelse. (Foto: Anny Borg)

Høstgudstjeneste i Herrup

Kids Voice medvirkede ved Høstgudstjenesten i Herrup den 23. september 2018. Efter gudstjenesten var der fælles frokost og menighedsmøde. Klik på billederne for forstørrelse. (Foto: Elin Fiedler)

Babysalmesang

Igen i efteråret 2018 er Babysalmesang i Trandum Kirke et godt og hyggeligt mødested for babyer og forældre. (Foto: Anny Ringgaard).

Læs mere om Babysalmesang.

Byfestgudstjeneste i Herrup

Glimt fra byfestgudstjeneste i Herrup lørdag den 25. august 2018. (Foto: Elin Fiedler)

En Søndag ved Søen 2018

En oplevelsesrig søndag, der startede med kaffe og rundstykker, gudstjeneste hvor Klezmerduo medvirkede med "Josef og hans brødre". Der var indskrivning af næste års konfirmander før dagen sluttede med fælles frokost. Klik på foto og video for at se mere.