Børnekirken

Børnekirken er på hjul, så den kan flyttes rundt mellem vores tre kirker i Sevel, Herrup og Trandum. Der vil være børnekirke 8-10 gange om året, når der er gudstjeneste kl. 10.30.

Børnekirken er for børn op til ca. 10 år og kommer til at foregå, mens der er prædiken inde i kirken. Børnene hører bibelhistorie, leger og hygger sig. Man kan se på kirkernes hjemmeside, hvornår der er børnekirke næste gang, og man får besked, hvis man er tilmeldt kirkernes nyhedsmail.

Det er tre familier, som har fået den gode ide med børnekirken, og de har også anskaffet og fået malet campingvognen, som menighedsrådene har betalt. Projektet har brug for hjælpere, både til at afholde børnekirke (1-2 gange om året) og til at transportere campingvognen. Kontakt sognepræsten, hvis du kan hjælpe med en af disse opgaver.

Vi håber, at mange vil gøre brug af børnekirken – der kan være mange børn i en campingvogn!

De tre familier, menighedsrådene og sognepræsten