Hent folderen om babysalmesang her

Sevel-Herrup-Trandum sogn arrangerer i samarbejde med Vinderup-Sahl sogn Babysalmesang i foråret 2019. Det er et gratis tilbud for dig og dit barn (2-12 måneder).

Hvorfor babysalmesang?

Alle mennesker røres på den ene eller anden måde af musik, og vi kan alle relatere til den fornemmelse af, at musik kan påvirke vores følelser eller lede vores tanker på noget helt bestemt. Dette er gældende for alle aldersgrupper; selv for spædbørn, og lige netop derfor kan babysalmesang være et fantastisk tilbud for dit barn, såvel som for dig.

Selvom en baby i sin lave alder ikke kan kommunikere med sine forældre gennem det talte sprog, er den bevidst om sine sanser, og det åbner mange andre muligheder for at skabe en samhørighed mellem baby og forælder. Mange af disse muligheder findes til babysalmesang, hvor forældre med barn samles for at synge, lege og stimulere sanser i hyggelige omgivelser. Selvom dit barn ikke forstår, hvad der synges, forstår det stemningen, og det giver dig som forælder en enestående chance for at udtrykke dig til dit barn i et sprog, det kan forstå. Samtidig får dit barn en mulighed for at få stimuleret sine sanser og for at opleve nærværet med dig.

Hvis dette har vakt din interesse, vil jeg gerne invitere dig og dit barn til babysalmesang i Trandum Kirke. Det foregår kl. 10 om torsdagen i ugerne 12-20 (dog med undtagelse af uge 16, hvor der er påskeferie). Efter ca. 45 minutter slutter vi af med frugt og kaffe/te.

Tilmelding til Andreas Abildtrup Nørgaard på tlf./sms: 51 74 20 67 eller mail: andreas.noergaard@outlook.dk senest d. 17. marts.

Husk at oplyse barnets navn og fødselsdato ved tilmeldingen, samt kontaktoplysninger på den voksne. Der er i alt plads til 10 børn, og derfor sker tilmeldingen efter ”først til mølle”-princippet.

Jeg glæder mig til at se dig og dit barn til babysalmesang første gang torsdag d. 21. marts kl. 10.00.

PS. Kirkegulvet kan være koldt, så husk varme sokker og en god dyne.

Andreas Abildtrup Nørgaard

Organist i Sevel-Herrup-Trandum