Babysalmesang, efteråret 2017

Velkommen til babysalmesang i Trandum kirke i uge 36, 37, 38, 39, 40, 41, 43 og 44.

Sang og musik kan på én eller anden måde så meget mere end vores talte sprog - det betyder noget i forhold til vores fællesskabsfølelse, vores samhørighed,nærvær og fortæller om vores kultur.

At synge med et barn kræver opmærksomhed, nærvær og intimitet. Alt sammen oplevelser, som et lille barn har brug for for at kunne udnytte sine potentialer bedst muligt.

Sikke en gave - den skal udnyttes og benyttes!

Sang og musik er også et glimrende middel til at udvikle og udfordre både børn og voksne, idet det kræver meget både at kunne synge og spille på samme tid. Hvis så man skal bevæge sig også, kommer der endnu flere hjerneceller i gang og desto flere forbindelser skabes der. Forbindelser, der skaber mange muligheder for en bedre opfattelsesevne, større erfaring og et større grundlag til den videre udvikling.

Kirken er et fantastisk rum at synge i - god akustik, smukke rammer, historisk vingesus og vores samfunds fundament. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage, heller ikke at man kan synge. Kun lysten til at
være sammen med sit barn og andre voksne og børn og synge og lege med kendte og nye salmer og børnesange.

Så mød op, hvis ovenstående har vakt din nysgerrighed og vær med til et par hyggelige timer på børnenes præmisser. Vi synger, spiller, leger i ca. 45 min, derefter er der tid til kaffe, te og frugt. Det er en god ide at tage varme sokker på, da meget af undervisningen foregår på gulvet/tæpper.

Tilmelding til Hanne Sloth Poulsen på tlf./sms.: 61330281 eller mail: hanneslothpoulsen@hotmail.com  senest fredag d. 1. september. Husk at oplyse barnets navn og fødselsdato ved tilmeldingen, samt kontakt oplysninger på den voksne.

Tilmeldingen sker efter »først til mølle« princippet. Der er plads til 10 babyer.

Jeg glæder mig til at se dig og din baby til babysalmesang første gang: torsdag d.7. september kl. 10.00-11.30 (ca.) i Trandum kirke.

Hanne Sloth Poulsen
Organist og Master i børnemusik